Enhörningskalas

 Ställ till med en fantastisk enhörning fest med dekorationer, regnbågstårta, hattar och andra magiska enhörning saker. När det gäller kalas och fester, vem gillar inte det lilla extra av magi och fantasi? Oavsett om du planerar en födelsedagsfest eller bara en trevlig inbjudan till familj och vänner har vi recepten för en lyckad magisk upplevelse. Gör det lilla extra för stämningen med enhörning saker som enhörning ballonger, väggdekaler, enhörningstårta eller varför inte en rosa enhörning piñata. Vi listar allt för bordsserveringen som tallrikar, servetter och glas till alla gäster inför den magiska festen. Varför inte sätta på magisk fantasy musik i bakgrunden under festen. Vi rekommenderar Disney. Finns inget bättre sätt att fira det bästa djuret i världen, Enhörningen.

Hos Barnkalaset.se finns hela 9 kompletta enhörnings-teman. Köp tillbehören till barnkalaset här, klicka alternativt på respektive tema nedan.

Enhörningskalas

Enhörning är inget nytt fenomen men det har definitivt blivit mer populärt det senaste året. I de flesta butiker hittar du enhörnings saker. Allt från enhörning block till unicorn ballonger. Enhörningen är en magisk häst med horn i pannan. Enligt de nya enhörning-sagorna sägs det att de bajsa regnbågar och äta glitter.

via GIPHY

Överraska familj och vänner

Barn älskar enhörningar och den sagolika, magiska världen som enhörningar lever i. Det finns massa kreativa alternativ för ett lyckat enhörnings-kalas. Det behöver inte var dyrt. Du kan spara pengar på att göra mycket av dekorationerna själv med förslagsvis papper eller tidningar. Det finns flera butiker som säljer allt du behöver för ett komplett enhörningskalas. Hos Barnkalaset.se finns hela 9 kompletta enhörnings-teman. Se mer om enhörnings-teman här. Överraska familj och vänner med ett magiskt enhörningskalas. 

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Mer om Enhörnings-trenden

År 2017 började den stora enhörnings-trenden i USA och har efter det spridit sig som en löpeld. Först var det enhörnings-slime som tog över marknaden. Skimrande färgstarka slemklumpar. Deras syfte? Oklart, annat än att leka med dem, hålla dem i händerna och sträcka på dem. De glittrande slemmen tog över internet och barnens lekplats. Toppen av popularitet nåddes när Starbucks började erbjuda enhörningskaffe.

Strax efter slemmet kom maten. Enhörning cupcakes, munkar, isglass och allt annat i alla regnbågens färger. År 2018 var det extra populärt med enhörningskalas. Flera kända personer har via sociala medier visat att de haft kalas med enhörnings-temat. Familjen Kardashian som är en av de största profilerna på sociala medier har via Instagram publicerat flera bilder via deras sociala medier kanaler med enhörningskalas.

2019 lanserade Sia sin första enhörningsglass. Tips till enhörningskalaset att bjuda på en färgsprakande glass. Trenden sprider sig och skapar glädje och magi till alla, och inte minst i ditt hem.  

 

Enhörningar, nostalgi

Det är ingen slump att unicorns är tillbaka och ökar i popularitet. Enhörningar lockar millennials som associerar enhörningar med barndomsnostalgi. Harry Potter, Legend och Sagan om ringen är bara några få filmer som gör millenials nostalgiska. Läs mer om Enhörning och dess historia här. 

The beauty of unicorns

via GIPHY

Magic

via GIPHY

Tom Cruise, please kiss me. 

via GIPHY

unicorn wishes, mini piñata
enhörning tårtdekorationer