...

Nyår, en kväll av fantasi och nöje

Nyårsafton är en kväll av fantasi och nöje, så varför inte arrangera en nyårsfest med fantasy-tema. Ingen fantasy-fest är komplett utan glittrande enhörningar. Så förverkliga alla dina gästers drömmar och arrangera ett nyårs-event med fantasy-tema. Ett enhörning tema kommer definitivt att uppskattas som ett färgstarkt och unikt val.

Planera den bästa nyårsfesten

Att planera den bästa nyårsfesten kräver en del viktiga detaljer som mat, dessert  och dekorationer. Färger till festen kan du välja enligt dina egna önskemål. En del har rosa, lila, glitter eller regnbågens färger. 

Enhörningar representerar magi, kärlek och glädje. Att ha ett enhörning tema på nyår ger oss chansen att släppa alla vuxna tankar bakom och ta fram det inre barnet inför det nya året. Att bara få njuta av magin som enhörnings temat skapar är alldeles alldeles underbart. Vi listar tips och idéer inför nyårsfesten. Välj dina favoriter till den bästa enhörnings festen. Är du värd för en unicorn-temafest på nyår så kommer du definitivt att uppskatta våra tips. 

Låten festen börja!

Unicorn mat

Enhörningstårta 

Enhörningstårta kommer definitivt att höja stämningen på festen. Gör din egna unicorn tårta till festen eller varför inte en regnbågstårta. Alla gäster kommer att bli super glada och överraskade. Se recept på enhörning tårta här eller regnbågstårta här. 

 

Färgglada popcorn

Goda och färgglada popcorn för när som helst! Att äta popcorn är lite som att äta ett fluffigt, saltkrispigt moln. Det är superenkelt att göra färgglada popcorn. Det enda du behöver göra är att smälta “candy melts” i olika färger. Därefter häller du dessa färger över popcornen. Sedan låter man det stelna och toppar med strössel. Se mer om hur du gör färgglada popcorn här. 

 

Rosa dricka för vuxna och barn

Gör rosa drinkar med färg som en dröm och det passar perfekt till nyårsfesten. Man behöver endast tre ingredienser till drinken. Se receptet härVill du ha en alkoholfri drink så kan du testa hallonbål på sorbet. Det är svalkande och supergott samtidigt som det är en vacker drink. Se recept här

 

Unicorn festtillbehör

 

Hårband

Så, vad ska du ha på dig inför festen? Ha på er unicorn hårband. Dessa glittrande hårband kommer att få dina gäster att galoppera av glädje. Vill du ta festen till en annan nivå kan man även utöka med älv-hårband för att alla ska ha något de tycker om under nyårsfesten. Vill ni inte köpa hårband finns det även möjlighet att göra ett själv. Få inspiration om hur du gör detta egna hårband här

 

Enhörningsdräkter

Ett annat tips är enhörningsdräkter. Ha på er mysiga enhörningsdräkter och gör festen ännu mer färgglad och fantasifull. Det finns enhörningsdräkter i alla dess färger. Enhörningsfesten kan vara både mysig och festlig på samma gång. 

 

Unicorn dekorationer

Vi får inte missa enhörnings dekorationerna på festen. Välj mellan olika färger och glitter stilar. Köp en unicorn piñata och ha extra kul på festen. Eller varför inte unicorn ljus i vintermörkret. 

 

Ballonger

Skaffa unicorn ballonger. Gör festen ännu mer festlig med magiska ballonger. Skulle man vilja göra unicorn ballonger själv finns möjligheten till det. Häll glitter eller konfetti i genomskinliga ballonger innan du blåser upp dem. Funkar ännu bättre med ballonger och helium. 

 

Enhörning piñata

Gör festen ännu roligare med en piñata. Leken som adderar det lilla extra till temat. Det kommer dessutom bli en minnesvärd upplevelse att ta bilder på. Skulle du vilja göra din egen piñata finner du hur man gör här

 

Andra idéer 

Det bästa med enhörnings festen är att du kan mixa in lite fantasi i festen. Fantasy-partyidéer inkluderar drakar, älvor och trollkarlar. Gör festen till din egna mytiska variant. Det fina med att bredda temat är att fler blir extra glada under festen. 

Show Buttons
Hide Buttons
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.